Badeværelsesmøbler og tilbehør

Hos Bedre Bad Hellerup har vi et stort udvalg af badeværelsesmøbler og tilbehør. Når du bestiller nye møbler i vores webshop får du levering og montering inkluderet.

Køb badeværelsesmøbler og tilbehør online

Se hele udvalget af badeværelsesmøbler og baderumstilbehør i vores webshop.

Vælg Bedre Bad Hellerup som leverandør, så sørger vi for hurtig levering og montering uden ekstraomkostninger.

Vi har alt i møbler til badeværelset

Møblerne på et klassisk badeværelse består typisk af en håndvask, et armatur samt underskabe og skuffer. Badmøblet kan have meget bordplads, hvis der er brug for det, eller man kan gå med et badmøbel med dobbeltvask, hvis familien har behov for en ekstra vask på badeværelset. Derudover kan man supplere med højskabe eller overskabe, hvis man føler at skabspladsen er trang. Til alle badeværelser hører desuden et spejl eller et spejlskab, som man typisk vælger i en bredde der matcher badmøblet.

Løft badeværelset med nye møbler og tilbehør

Nye badeværelsesmøbler er en nem måde at løfte og fornye udtrykket på badeværelset. Løsningen kan i mange tilfælde være simpel - eksempelvis med en ny badevask og håndvaskearmatur samt en ny håndklæde radiator. Et ældre badeværelse får nemlig hurtigt et nyt look ved at pifte det op med nyt tilbehør. Det er ofte de små detaljer, som gør den store forskel.

Du vælger møblerne - vi leverer løsningen

Hos Dige VVS er vi eksperter i totalløsninger inden for renovering og installation af badeværelser. Uanset om du ønsker komplet badeværelsesrenovering eller blot udskiftning af møbler, så kommer man ikke udenom at man skal tage stilling til valget af badeværelsesmøbler og tilbehør, som skal indgå i badeværelsesindretning. Når det er på plads, så kommer vi og leverer løsningen - uanset om det blot er montering af møbler eller den komplette badeværelsesrenovering - læs mere om vores totalløsninger til badeværelse her.

Vi tilbyder totalløsninger med udvælgelse af badeværelsesmøbler og -tilbehør som en del af processen i Københavnsområdet og Nordsjælland.