Tegn badeværelse i gratis tegneprogram

Søger du efter et tegneprogram til at designe eget badeværelse, så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Bedre Bad – Bedre Energi Hellerup har vi gjort det nemt for dig, der vil prøve kræfter med at indrette badeværelse.

Med vores gratis online tegneprogram kan du visualisere mange forskellige badløsninger og lege med enhver detalje. Indretningsidéer til badeværelset kommer helt af sig selv, når først man dykker ned i udvalget af muligheder af badmøbler og tilbehør.

Når du er færdig med 3D tegningen, så kan du indsende den til os, hvorefter vi udarbejder et prisoverslag på det nye badeværelse.

Tegn dit eget badeværelse online - gratis tegneprogram

Klik her for at åbne tegnprogrammet.

Tegn og design eget badeværelse

Vores tegneprogram til badeværelser kræver hverken at du er kreativ anlagt eller har erfaring med design af badeværelser. Tegneprogrammet er simpelt at betjene, men tag dig god tid, da der er et kæmpe udvalg af forskellige badeværelsesmøbler, sanitetsprodukter, farver m.m. der kan mikses og matches.

Mangler du inspiration til indretning af badeværelset, så har vi samlet nogle konkrete badeværelsesløsninger, hvor du kan få inspiration til indretningsstil, velfærdsløsninger og god udnyttelse af pladsen på badeværelset.

Når badeværelset er færdigtegnet, så kan du vælge at indsende din tegning til os, hvorefter du vil blive kontaktet. Du får derefter en pris på enten renovation eller nybyg af det tegnede badeværelse. Hvis du har spørgsmål til løsningen eller lignende, så tager vi også gerne en snak herom. Vi deler også gerne ud af inspirationstips og vores besyv med, hvordan dit nye badeværelse bliver endnu bedre.

Sådan tegner du et badeværelse

  1. Åbn vores online gratis tegneprogram til badeværelser.
  2. Vælg badeværelsets form.
  3. Juster tegningen med målene fra dit badeværelse.
  4. Design dit eget badeværelse med dine badeværelsesmøbler og tilbehør.
  5. Indsend din tegning, så vil du modtage et uforpligtende tilbud på løsningen.

Tips til at tegne dit eget badeværelse

  • Du kan til enhver tid vælge at gemme badeværelsestegningen og vende tilbage senere. Dette gør du under knappen "Fil", hvor du kan oprette din egen bruger.
  • Du kan klikke på 3D oversigt og få vist en 3D tegning over dit badeværelse.
  • Har du brug for hjælp til at tegne nyt badeværelse, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar med uforpligtende råd og vejledning.
  • I vores tegneprogram til badeværelse har du mange muligheder for at designe interiør, rumopbygning og farver. Alligevel er dette kun et udpluk af vores sortiments. Har du andre ønsker til dit drømmebadeværelse, så skriv en kommentar, så skal vi nok tage højde for det.

Rigtig god fornøjelse med at tegne dit nye badeværelse!