Tegn dit NYe BADEVÆRELSE

Benyt vores gratis online tegneprogram og visualiser mulighederne.

Er du vild med 3D tegningen, så skal du blot kontakte os på tlf. 38 71 98 07 for et uforpligtende tilbud på realisering af løsningen.

Tegn dit eget badeværelse online - gratis tegneprogram

Klik her for at åbne tegnprogrammet.

Tegn og design eget badeværelse

Er du kreativ eller har du svært ved at finde den helt rigtige badeværelsesløsning? Hvis ja, så er du havnet det helt rette sted. Vi har nemlig gjort det muligt for dig at tegne dit drømmebadeværelse fra bunden. Med vores tegneprogram får du inspiration til indretning af dit nye bademiljø. I tegneprogrammet kan du vælge iblandt et udvalg af badeværelsesmøbler, sanitet, fliser, farver og meget mere.

Når badeværelset er færdigtegnet, så kan du vælge at indsende din tegning til os, hvorefter du vil blive kontaktet. Du får derefter en pris på enten renovation eller nybyg af det tegnede badeværelse. Hvis du har spørgsmål til løsningen eller lignende, så tager vi også gerne en snak herom.

Her kan du selv prøve at tegne dit drømmebadeværelse og få gode ideer til indretning af det nye bademiljøet. Tegneprogrammet giver dig mulighed for at indrette badeværelset med badeværelsesmøbler, sanitet, fliser, farver og meget mere med udgangspunkt i dit eget baderum. Vi deler nemlig også gerne inspiration og vores besyv med, hvordan dit nye badeværelse bliver endnu bedre.

Sådan tegner du et badeværelse

  1. Åbn vores online gratis tegneprogram til badeværelser.
  2. Vælg rummets form og mål længde og bredde.
  3. Indtast målene i tegneprogrammet.
  4. Design dit eget badeværelse med dine badeværelsesmøbler og interiør design.
  5. Indsend din tegning, så vil du modtage et uforpligtende tilbud på løsningen.

Tips til at tegne dit eget badeværelse

  • Du kan til enhver tid vælge at gemme badeværelsestegningen og vende tilbage senere. Dette gør du under knappen "Fil", hvor du kan oprette din egen bruger.
  • Du kan klikke på 3D oversigt og få vist en 3D tegning over dit badeværelse.
  • Har du brug for hjælp til at tegne nyt badeværelse, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar med uvildig råd og vejledning.
  • I vores badeværelsestegneprogram har du mange muligheder for at designe interiør, rumopbygning og farver. Alligevel er dette kun et udpluk af vores soritment. Har du andre ønsker, så skriv en kommentar, så skal vi nok tage højde for det.

Rigtig god fornøjelse med at tegne dit nye badeværelse!