Tilbud på Quooker inkl. montering

Quooker er den moderne vandhane, der altid står til rådighed i mange danske køkkener. Quooker armaturen til køkkenet sørger for, at du kan tappe kogende vand direkte fra vandhanen ved køkkenvasken. Det bliver ikke meget nemmere at lave en kop te, en kande kaffe, blanchere grøntsager eller andre udfordringer i køkkenet, der kræver kogende vand. Forestil dig, at du bare tapper det kogende vandet direkte fra vandhanen - det kan du med en Quooker.

Bestil Quooker vandhane inklusiv levering og montering fra kr. 11.990,-

Quooker Fusion Square Krom Bedre Bad Hellerup Dige VVS

Quooker Fusion

 • 3-i-1 vandhane.
 • Koldt, kogende og varmt vand.
 • Fås i krom, sort, og rustfrit stål
 • Kan også bestilles i messing og
  bruneret messing ved at skrive
  det i kommentarfeltet nederst
 • Tidsbesparende
 • Vandbesparende
 • Energibesparende
 • Pladsbesparende
 • Børnesikker

Quooker priserne er inkl. levering og montering
Fra Kr. 11.990,-

Bestil Quooker Fusion med levering og montering hos Bedre Bad Bedre Energi Hellerup Dige VVS

Quooker Flex Feature Krom Bedre Bad Hellerup Dige VVS

Quooker Flex

 • 3-i-1 vandhande.
 • Koldt, kogende og varmt vand.
 • Fleksibel udtræksslange
 • Fås i krom, sort og rustfrit stål.
 • Tidsbesparende
 • Vandbesparende
 • Energibesparende
 • Pladsbesparende
 • BørnesikkerQuooker priserne er inkl. levering og montering
Fra Kr. 12.990,-

Bestil Quooker Flex her med levering og montering uden merpris Bedre Bad Dige VVS Hellerup

Quooker er førende inden for kogende køkkenvandhaner

Quooker er førende inden for moderne vandhaner med kogefunktion. Her får du en 3-i-1 vandhane med både varmt, koldt og kogende vand. Quookers produkter er testet og pålidelige - og de er anerkendt af mange danskere. Udover pålidelighed og Quooker vandhanens mange funktioner, så er produkterne også populære på grund af deres mange muligheder for valg af farve og overflader.

Hvis du er i tvivl om hvilken farve eller overflade der vil passe bedst til dit køkken, så tøv ikke med at kontakte Bedre Bad - Bedre Energi Hellerup - Dige VVS. Vi kan hjælpe dig til at vælge den rette Quooker løsning til lige præcis dit køkken.

Udpeg din favorit Quooker løsning:

Quooker Fusion

Quooker Fusion er en 3-i-1 køkkenhane med koldt, varmt og kogende vand. Vælg en Quooker Fusion hvis du ønsker en minimalistisk alt-i-en løsning. I grebet på Fusion hanen er der indbygget børnesikring på kogefunktion, hvor man for aktivering skal trykke to gange og derefter dreje mod uret. Fusion hanen skifter vandtemperaturen på rekordtid, så du skal ikke længere døje med at vente på vandet bliver varmt. Vælg Quooker Fusion Square hvis du foretrækker modellens skarpe linjer og design.

Quooker Fusion modellernes fås i "Round" og "Square" og du kan samtidigt tilvælge "Quooker Flex" til begge modeller.

Quooker Fusion Round

Quooker Fusion Round er til dig, der ønsker en rund vandhane til køkkenet. Vandhanens runde design er nordisk og stilrent. Fås i krom, sort og rustfrit stål hos din lokale VVS'er i Hellerup.

Quooker Square

Quooker Fusion Square er den firkantede vandhane i serien. Det kantede design passer til ethvert moderne køkken. Modellen fås i krom, sort og rustfrit stål hos Bedre Bad – Bedre Energi Hellerup.

Quooker Flex med udtrækstud

Quooker Flex er til dig, der ønsker en fleksibel vandhane i køkkenet. Flex modellerne har en indbygget tud, der giver dig mulighed for at forlænge og bøje vandslangen efter dine behov. Quooker Flex er til dig, der ønsker lidt mere frihed når du vasker op i hånden - særligt når der er tale om store, tunge gryder.

Quooker Cube til afkølet danskvand

Quooker har udviklet et modul, der gør Quooker vandhanen i stand til at levere afkølet, filtreret og forfriskende drikkevand og tilføje brus. Med andre ord kan du nu få en Quooker vandhane med brus. Dette modul hedder Quooker Cube og kan tilkøbes til nyere Quooker vandhaner. Ønsker du en ny Quooker køkkenhane med brus, så kan du med fordel købe hos os, da vi kun leverer nye Quooker vandhaner der er tilkoblesdygtige med Quooker Cube. Har du derimod en eksisterende Quooker vandhane med et par år på bagen, så anbefaler vi at du kontakter os og forhøre dig om hvorledes Quooker Cube kan eftermonteres på dine Quooker vandhane.

Cube tillæg til Quooker vandhane til afkølet danskvand Bedre Bad Hellerup Dige VVS

Quooker installation uden merpris

Den pris, du får fra Bedre Dige VVS Hellerup, er inklusiv levering og montering. Det kommer der ikke ekstra regning* for – vi vil ikke sælge dig et Quooker produkt, som ikke bliver installeret korrekt af vores fagmand. Og vi kører ikke, før det virker.

*Der skal være ét 230W stik til stede. Såfremt man ikke har en strømfordeler, vil der være en tillægspris på 695,- kr. for denne, som sørger for at strømmen deles mellem Quooker og opvaskemaskinen.

Trygge løsninger - vi holder afstand

Vi er også opmærksomme på at tage hensyn og holde afstand, så du trygt kan lukke vores montør ind i dit hjem. Det indbefatter også, at vi tager emballager og afmonterede dele med, når vi er færdige. Læs evt. mere her om Trygge løsninger fra Bedre Bad – Bedre Energi.

 

Vælg din ønskede Quooker armaturløsning nedenfor:

 

 

Har du spørgsmål? Kontakt Quooker installatør Hellerup

Kontakt Dige VVS hvis du har spørgsmål til Quooker løsningerne. Ring på tlf. 38 71 98 07 eller send en besked til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..