hovedentreprise

Her hos Bedre Bad - Bedre Energi Hellerup har vi mange års erfaring med totalentrepriser indenfor alle hjemmets rum. Vores kompetente medarbejdere sørger for, at hele processen kommer til at forløbe gnidningsfrit, og at du ender ud med et tilfredsstillende resultat. Med vores team bestående af fagkyndige håndværkere indenfor alle relevante fagområder, kan vi tilbyde vores kunder en bred vifte af moderne og funktionelle opgaveløsninger.

Hvordan foregår et hovedentreprise?

Når et byggeprojekt skal udføres, er der mange dele at holde styr på. Planen skal gennemtænkes, materialerne skal udvælges, alle relevante faggrupper skal kontaktes og arbejdet skal koordineres. Det kræver at man har et godt overblik, når faggrupperne på kryds og på tværs skal hjælpe hinanden til måls.

​Dige VVS sørger for, at føre dialogen hele vejen igennem projektet og vægter højt, at arbejdet færdiggøres til tiden. Dermed kun én tovholder, der samler trådene, og gør det lettere overskueligt for Dem som kunde.

Vi har stor erfaring med store såvel som små entrepriser og kan derfor sikre dig, at projektet udføres i topklasse og lever op til vores kunders forventninger.

​Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid sikrer den optimale løsning efter dit behov.

Kontakt os på tlf. 38 71 98 07 for at høre mere.