Hovedentreprise

Hovedentreprise

Her hos Dige VVS har vi mange års erfaring med totalentrepriser indenfor alle hjemmets rum. Vores kompetente medarbejdere sørger for, at hele processen kommer til at forløbe gnidningsfrit, og at du ender ud med et tilfredsstillende resultat. Med vores team bestående af fagkyndige håndværkere indenfor alle relevante fagområder, kan vi tilbyde vores kunder en bred vifte af moderne og funktionelle opgaveløsninger.

Hvad indebærer en entreprise?

En hovedentrepreside betyder, at man håndterer nogle af ydelserne, som der indgår i et byggeprojekt. Ved en hovedentrepriserne sørger vi nemlig for at de nødvendige fagentreprenører dukker op til rette tid og udfører et ordentligt stykke arbejde. Samtidigt sørger vi for at økonomien for hele herligheden stemmer med det aftalte. Ved vores hovedentrepriser har vi altså det overordnede ansvar for maleren, elektrikeren og øvrige håndværkere involveret.

Hos Dige VVS tilbyder vi også rådgivning, hvor vi ud fra en dialog vil vejlede til valget af eventuelle arkitekter og ingeniører. Desuden kan vi varetage enhver planlægnings- og styringsopgave (projektering, kontakt med myndigheder og byggeledese). Vi håndterer også diverse kontrakter med entreprenører således vi sikrer overholdelse af økonomiske aftaler. Vi har holder skarpt øje med tidsplanen, således at opgaverne ikke hober sig op, hvilket kan forhindre andre fagentreprenøres mulighed for at udføre deres stykke arbejde. Sidst, men ikke mindst sikrer vi at løsningerne lever op til alle kvalitetskravene.

Hvordan foregår et hovedentreprise?

Når et byggeprojekt skal udføres, er der mange dele at holde styr på. Planen skal gennemtænkes, materialerne skal udvælges, alle relevante faggrupper skal kontaktes og arbejdet skal koordineres. Det kræver at man har et godt overblik, når faggrupperne på kryds og på tværs skal hjælpe hinanden til måls.

​Dige VVS sørger for, at føre dialogen hele vejen igennem projektet og vægter højt, at arbejdet færdiggøres til tiden. Dermed kun én tovholder, der samler trådene, og gør det lettere overskueligt for Dem som kunde.

Vi har stor erfaring med store såvel som små entrepriser og kan derfor sikre dig, at projektet udføres i topklasse og lever op til vores kunders forventninger.

​Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid sikrer den optimale løsning efter dit behov.

Kontakt os på tlf. 38 71 98 07 for at høre mere om vores entrepriser.

Send os en besked, så vender vi tilbage