Nyt badeværelse

Hos Dige VVS kender vi til vigtigheden af et lækkert og funktionelt badeværelse. I badeværelset møder VVS-faget sine ypperste udfordringer, derfor har vi specialiseret os i at løse disse bedst muligt. Vælger du os som din leverandør til dit nye badeværelse, kan du være helt sikker på at kvaliteten er helt i top.

Vi er uddannelses- og inspirationsmæssigt i front, og sørger gerne for den totale koordinering af din opgave med skitsetegninger, murer, tømrer, elinstallatør m.m. Med andre ord – Vi tilbyder den totale løsning som inkluderer ALT.

Med en totalløsning har vi det fulde ansvar og du har kun én kontaktperson, således din opgave bliver mere overskuelig for dig. Såfremt det er aktuelt, sørger vi for at hyre de kyndige fagfolk til delopgaverne. Vi har et fantastisk netværk at stærke fagfolk, som sikrer at maleren, tømreren og elektrikeren leverer et godt stykke arbejde.

 

Høj kvalitet til den rette pris

Vi anvender udelukkende markedets bedste produkter og holder fokus på en høj kvalitet til den rette pris, hvor der ikke bliver gået på kompromis med sikkerheden ved montering og installation i dit hjem.

Skal faldstammer udskiftes, varmeanlæg renoveres, pumper installeres, badeværelser forskønnes – så er vi klar til opgaven.

Løsninger i alle størrelser

Vi har løsninger til badeværelser i alle størrelser. Ikke alle huse er udstyret med et kæmpe badeværelse, derfor er det vigtigt at udnytte alle badeværelset kvadratmeter bedst muligt. Gennem mange års erfaring har vi tilegnet os stor viden til at få mest muligt ud af dit badeværelse selv på få kvadratmeter. Er du en af de heldige, som har pladsen til et stort og rummeligt badeværelse, så har vi selvfølgelig også løsningerne til dig.

Kontakt os allerede i dag

Går du med drømmen om et splinter nyt badeværelse eller skal du have piftet det gamle op – så kontakt os allerede i dag. Vi står klar til at udføre enhver opgave, som du måtte have til dit badeværelse. Vi kommer gerne ud og kigger på dit nuværende badeværelse, og vurdere hvilken forskel vi kan gøre for dig – Vi glæder os til at høre fra dig.

Send os en besked, så vender vi tilbage

Altid Dige VVS

Jeg har brugt Dige vvs en del gange. Det er altid med stor fornøjelse at invitere Henrik på besøg til et projekt. De er meget profesionelle og målrettet, og de fanger kunden i øjenhøjde. Jeg kan kun varmt anbefale Dige vvs.

Carina, Trustpilot

Vi vil rigtig gerne hjælpe

Hør hvordan vi løser dit projekt