Quooker – De originale kogende vandhaner

Quooker er den moderne vandhane, der altid står til rådighed i mange danske køkkener. Quooker armaturen til køkkenet sørger for, at du kan tappe kogende vand direkte fra vandhanen ved køkkenvasken. Det bliver ikke meget nemmere at lave en kop te, en kande kaffe, blanchere grøntsager eller andre udfordringer i køkkenet, der kræver kogende vand. Forestil dig, at du bare tapper det kogende vandet direkte fra vandhanen – det kan du med en Quooker.

Quooker er førende inden for kogende køkkenvandhaner

Quooker er førende inden for moderne vandhaner med kogefunktion. Quookers produktet er testet og pålidelige – og de er anerkendt af mange danskere. Udover pålidelighed og Quooker vandhanens mange funktioner, så er produkterne også populære på grund af deres mange muligheder for valg af farve og overflader.

Hvis du er i tvivl om hvilken farve eller overflade der vil passe bedst til dit køkken, så tøv ikke med at kontakte Dige VVS. Vi kan hjælpe dig til at vælge den rette Quooker løsning til lige præcis dit køkken.

Afkølet danskvand fra hanen i køkkenet

Quooker har udviklet et modul, der også kan give dig mulighed for at afkøle, filtrere og tilføje brus til drikkevandet. Dette modul hedder Quooker Cube og passer til nyere Quooker vandhaner. Cube fungerer kun med Quooker vandhaner af nyere dato, men når du købe en Quooker vandhane + Quooker Cube hos Dige VVS, så er du garanteret et sæt der passer sammen.

Quooker med udtrækstud

Quooker Flex er til dig, der ønsker en fleksibel vandhane i køkkenet. Flex modellerne har en indbygget tud, der giver dig mulighed for at forlænge og bøje vandslangen efter dine behov. Quooker Flex er til dig, der er træt af at din nuværende vandhane er upraktisk når du skal ud i alle hjørner af en stor opvask i hånden.

Vi leverer og installerer uden merpris

Den pris, du får fra Dige VVS, er inklusiv levering og montering. Det kommer der ikke ekstra regning* for – vi vil ikke sælge dig et Quooker produkt, som ikke bliver installeret korrekt af vores fagmand. Og vi kører ikke, før det virker.

*Der skal være ét 230W stik til stede. Såfremt man ikke har en strømfordeler, vil der være en tillægspris for denne, som sørger for at strømmen deles mellem Quooker og opvaskemaskinen.

Rent arbejde – tryg løsning

Vi er også opmærksomme på at tage hensyn og holde afstand, så du trygt kan lukke vores montør ind i dit hjem. Det indbefatter også, at vi tager emballager og afmonterede dele med, når vi er færdige. Læs evt. mere her om Trygge løsninger fra Dige VVS.

Din lokale ekspert i badeværelse VVS-arbejde & varmesystemer

Hvis du går efter VVS arbejde af høj kvalitet kombineret med god service, er Dige VVS A/S det rette sted.

Siden 1999 har vi løst alle former for VVS opgaver for både private og offentlige kunder med samme udgangspunkt: Vores kunder skal være tilfredse kunder. Derfor går vi efter klar kommunikation omkring kundens ønsker og behov. For at sikre dette, vil vi meget gerne tages med på råd fra starten.

Send os en besked, så vender vi tilbage