Vi klarer alt indenfor VVS

Vand, varme, sanitet og gas er kernen i vores forretning, hvor de bedste fagfolk sikrer, at du får den højeste kvalitet. Vi tilbyder en bred viftet af forskellige løsninger indenfor vand og varme. Gennem mange år har vi arbejdet med en lang række forskellige VVS-opgaver og vi finder altid den optimale løsning til dig. Vores mangeårige erfaring og vores dygtige medarbejdere, sikrer dig et veludført VVS-arbejde. Så tøv ikke med at give os et kald, hvis vandhanen driller eller du skal i gang med totalrenoveringen af dit badeværelse.​

Din tilfredshed

Skal faldstammer udskiftes, varmeanlæg renoveres, pumper installeres, badeværelser forskønnes, så er vi klar til opgaven. Vi håndterer alt fra det simple til det avancerede.

  • ​Vi gør det til tiden og til din tilfredshed. Vi tilbyder også løbende service og eftersyn på alle VVS-installationer.
  • Vi giver gode råd og en samlet pris på arbejdet, inden vi går i gang – din tilfredshed er kernen i et godt samarbejde.

Den fulde VVS-pakke

Har du et større projekt i tankerne – totalt renoveringen af din nuværende bolig eller står du foran et nybyggerprojekt? Hos Dige VVS tilbyder vi den fulde VVS-pakke, som bringer dig helt skinnet igennem processen. Vi har stor erfaring med både totalt renovering og nybyg, og ved derfor hvilke udfordringer som kan forekomme i forbindelse med etableringen af VVS-delen. Vælger du os som din VVS-leverandør, så kan du være sikker på at hver eneste installation holder – også mange år frem.

Kvalitets VVS-arbejde til både private og erhverv

Vi tilbyder VVS-løsninger til private såvel som erhverv. Ligegyldigt hvor stor en opgave vi bliver budt, så er kvaliteten altid i top. Vi står klar til at tilbyde dig VVS-arbejde udført til perfektion.

Står du i spidsen for en større virksomhed eller er der knas med vandet i privaten, så lad Dige VVS løse problemet for dig. Kontakt os på 38 71 98 07 – Vi er her for dig.

Send os en besked, så vender vi tilbage