Hovedentreprise

Her hos Bedre Bad - Bedre Energi Hellerup har vi mange års erfaring med hovedentrepriser indenfor alle hjemmets rum. Vores kompetente medarbejdere sørger for, at hele entreprisen kommer til at forløbe gnidningsfrit, og at du ender ud med et tilfredsstillende resultat. Med vores team bestående af fagkyndige håndværkere indenfor alle relevante fagområder, kan vi tilbyde vores kunder en bred vifte af moderne og funktionelle løsninger gennem hovedentreprise.

Hvad indebærer en hovedentreprise hos Dige VVS?

En hovedentreprise betyder, at man håndterer nogle af ydelserne, som der indgår i et byggeprojekt. Samtidgt har vi det overordnede overblik over opgaven og økonomien. Ved en hovedentrepriserne sørger vi nemlig for at de nødvendige fagentreprenører dukker op til rette tid og udfører et ordentligt stykke arbejde. Samtidigt sørger vi for at økonomien for hele herligheden stemmer med det aftalte. Med en hovedentreprise hos Dige VVS i Hellerup har vi altså det overordnede ansvar for maleren, elektrikeren og øvrige håndværkere involveret.

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Hellerup tilbyder vi også rådgivning, hvor vi ud fra en dialog vil vejlede til valget af eventuelle arkitekter og ingeniører. Desuden kan vi varetage enhver planlægnings- og styringsopgave (projektering, kontakt med myndigheder og byggeledelse). Vi håndterer også diverse kontrakter med entreprenører således vi sikrer overholdelse af økonomiske aftaler. Vi har holder skarpt øje med tidsplanen, således at opgaverne ikke hober sig op, hvilket kan forhindre andre fagentreprenøres mulighed for at udføre deres stykke arbejde. Sidst, men ikke mindst sikrer vi at løsningerne lever op til alle kvalitetskravene.

Hvordan foregår en hovedentreprise?

Når en hovedentreprise skal udføres, er der mange dele at holde styr på. Planen skal gennemtænkes, materialerne skal udvælges, alle relevante faggrupper skal kontaktes og arbejdet skal koordineres. Det kræver at man har et godt overblik, når faggrupperne på kryds og på tværs skal hjælpe hinanden til måls.

​Dige VVS sørger for, at føre dialogen hele vejen igennem projektet og vægter højt, at arbejdet færdiggøres til tiden. Dermed kun én tovholder, der samler trådene, og gør det lettere overskueligt for Dem som kunde.

Vi har stor erfaring med store såvel som små entrepriser og kan derfor sikre dig, at projektet udføres i topklasse og lever op til vores kunders forventninger.

Hos Dige VVS i Hellerup er vi erfarne hovedentreprenører

Når du står overfor renovering af boligen kan du med fordel kontakte Dige VVS og forhøre dig om en totalløsning. Vi påtager os ansvaret for planlægning, papirarbejde og koordinering af kyndige fagfolk såsom håndværkeren, elektrikeren, mureren og maleren. Vi sørger naturligvis også for at projektet gennemgår kvalitetssikring og at løsningen leveres til den aftalte pris og tidsramme.

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Hellerup er vi specialister i hovedentrepriser inden for renovering. Som medlem af Danmarks suverænt største kæde af VVS-installatører og energieksperter sikrer vi sparring og viden om de nyeste produkter, teknologier og løsninger på markedet. Dette er din garanti for at vi kan yde den bedste rådgivning og en holdbar entreprenørløsning.

Her tilbyder vi entreprenør-løsninger

Hos Dige VVS A/S er vi hovedentreprenør på projekter i hele Københavnsområdet og Nordsjælland.

​Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid sikrer den optimale løsning efter dit behov.

Kontakt os på tlf. 38 71 98 07 for en uforpligtende snak om vores entrepriser.